Vi 'siger og skriver' primo august, og i.flg. kalenderen er vi styggelig nær høsten.  Dette uten at  verken vi i AristoCats eller så mange andre i dette vårt fedreland har merket så mye til sommeren.
Mange av de som bor sørpå/vestpå kan nok mene at 'de noraførr' har forsynt seg grovt av både sol og varme.  Vi i AristoCats unner selvsagt alle våre landsmenn/-kvinner i nord alt det beste i enhver sammenheng, så i stedet for å 'henge med hodet' så gjør vi noe med det; - vi satser på at godværet holder seg og  reiser til Målselvfossen 12./13.august,   for derigjennom å bidra til forlengelsen av  Nordnorsk Dansefestival (5. og 6. august).
Dette er noe vi i AristoCats gleder oss veldig til.

Dette følger i 'kjølvannet' av en forsommer/sommer (iflg kalenderen)  som har gitt oss veldig mange hyggelige opplevelser i selskap med vårt publikum.  Herunder nevnes spesielt besøk fra våre venner i Polarlys, som vi var sammen med helgen rett etter Jonsok på Løno/Voss;  -  og så har vi jo Seljord da, et storslagent dansearrangement som AristoCats ble invitèrt til for 8.gang denne sommeren.  Det er nesten ikke til å tro at vi nå etterhvert omtales som et  'Stam-orkester', et 'husband', godt forankret blandt de danseglade; - vi er ikke spesielt ydmyke, men overmåte takknemlig overfor
'Dei som har noke me' da' : TUSEN TAKK !!!

Så glemmer vi aldri hvilken støtte vi har i ArtictoCats FANCLUB, - dere vèt hvor mye vi setter pris på det dere gjør: Tusen Takk til dere, - vi venter i spenning på fortsettelsen.

Det kommer en mèr stabil oppfølging av AristoCats sine nettsider.  Stillstanden der har nok sin forklaring i at mye av 'trafikken' i lengre tid har vært flyttet over i sosiale medier.  Bedring i kontakt med omverden vil også inkludere en tydligere profil der.

En swingende hilsen fra alle oss i AristoCats. 

Booking

MK Artist:
Nils Magne Kristiansen
Dalegården
5722 Dalekvam
Tlf: 415 06 587
E-mail: nm-krist@online.no

Vår kontakt:
AristoMUSIC ANS
org. nr.: 881 010 062

att. Torstein Hjelle
Adr.: Kausland
5381 Glesvær
mob: 404 12 312
E-mail: torstein.hjelle@bkkfiber.no

home_zoonews