Så passèrte vi datoen for den siste dansegallaen i regi av Manger Skulemusikklag, 10.september 2011.
Likeså har vi bak oss  virkning og de første ettervirkningene av Kommune- og Fylkestings-valget 2011.....og AristoCats 'stod-han-av' i begge sammenhenger.

Valg-show, med påstått iboende spenning og entusiasme, er en mann-jevning for de få og en fest for de endå ferre; - men avrunding av Dansegallaen på Manger, Nordhordlands nest største kultur-arrangement gjennom de seneste 11 år ble, ble på et vis noe større.
For oss i AristoCats som har hatt  fornøyelsen med å figurère som dansegallaens husband,  har gjennom alle disse årene fått opplevelser vi elles ikke hadde blitt til del. 
Arrangørene av -gallaen har gjennom alle disse årene stått for en gjennomføring det står respekt av. De har overfor  publikum og artister demonstrèrt en oppofrelse som langt fra oppleves alle steder.  Arrangører i slike sammenhenger er hardtarbeidende frivillige som i innstilling og prestasjon langt overgår de arrangementsteder som er bemannet av betalte mennesker (...proffesjonelle, må vite...)
Manger Skulemusikklag fortjener minimum et  3 x 3 !!!!!!!  TUSEN TAKK FOR OSS.
Når det gjelder de dansende, så har vi samme opplevelse  hva mottakelse angår; -  Vi er dere evig takknemlig  for den respons dere gir oss, såvel på Manger som andre steder.
Og skulle et nytt initiativ ikke fremkomme på Manger så håper vi selvsagt at vi sèr vårt publikum  igjen disse såkalte 'andre steder'.
Vi håper snart  å kunne krydre denne 'omfavnelsen' med noen bilder fra Manger den 10.september.

Elles skal AristoCats ut på veien i høst; - Den 23. og 24. september blir vi å finne på Fårefestivalen på Gol.
...Så reiser vår halvtamme vokalist Kjell til Nashville for å prøve ut studiolivet der.  Han tar med seg sin kjære Kjersti og noen venner (Magnhild og Trygve fra AristoCats sin Fanclub) og regner med å returnère til 'gamlelandet' etter 14 dager, med tre(3) låter i kofferten.
Underveis er det rimelig å regne med at de får en etterlengtet opplevelse, sammensat av det meste de kan by på "over there".

Vi andre blir således overlatt til oss selv, og skal nok klare å gjøre noe 'ugagn' ....... eller noe annet.; - en fottur, kanskje.

Etter dette lille avbrekket blir det spilling jevnt og trutt frem til over nyttår.......her må dere bare følge med på AristoCats sin spilleliste etterhvert som den oppdatères.

Vi i AristoCats håper å treffe så mange som mulig av våre venner der vi ferdes.
Ha en Fin Høst, hvorenn du måtte bo i landet........dere må alle som èn gjerne bli velsignet med det beste av vær !!!!!

Booking

MK Artist:
Nils Magne Kristiansen
Dalegården
5722 Dalekvam
Tlf: 415 06 587
E-mail: nm-krist@online.no

Vår kontakt:
AristoMUSIC ANS
org. nr.: 881 010 062

att. Torstein Hjelle
Adr.: Kausland
5381 Glesvær
mob: 404 12 312
E-mail: torstein.hjelle@bkkfiber.no

home_zoonews