AristoCats har vært i Seljord også i 2010, og begikk en braksuksess målt etter de tilbakemeldinger vi har fått.

Et fantastisk sted å befinne seg for fem danseorkester-kara' i begynnelsen av juli, og det gjerne hvert år.  Det går ikke an å 'sette fingeren' på noen negativt fra AristoCats sitt ståsted.  Vi opplever en oppvartning fra alle hold gjennom hele oppholdet, fra mottagelse når vi ankommer og 'klem' når vi går.

Å spille på èn eller flere av de scenene på festivalen er en fryd vurdèrt fra scene-kanten.  Noen utrolig flinke, og ikke minst hyggelige lydfolk, gjør opptreden der til en lèk.  Og når vi så oppvartes av flere tusen glade dansende, så .............."heeeeelt utrrrroooooolig".

Blant alle hendelser vi sortèrer i nå like i etterkant, er tildeling av en merkverdig men smigrende pris:         AristoCats har med seg unge Thor-Inge Stokke for første gang til Seljord. Han er trommis     og nettopp begynt i AristoCats. Han ble feiret som festivalens blideste trommis; - hvis smil lå dypt begravet i 'den dype konsentrasjon', men må ha vært godt synlig for den ærverdige jury.

Vi hilser til alle våre venner og fans og ønsker dere alle en kjempe-sommer.  Vi kommer med flere inntrykk fra sommeren etterhvert, i form av både tekst og bilder.

 

Alt det beste fra AristoCats, 


Booking

MK Artist:
Nils Magne Kristiansen
Dalegården
5722 Dalekvam
Tlf: 415 06 587
E-mail: nm-krist@online.no

Vår kontakt:
AristoMUSIC ANS
org. nr.: 881 010 062

att. Torstein Hjelle
Adr.: Kausland
5381 Glesvær
mob: 404 12 312
E-mail: torstein.hjelle@bkkfiber.no

home_zoonews