Klokken er kvart på tre natt til onsdag da jeg ankommer innsjekkingen i Seljord. Hundrevis av folk har allerede ankommet stedet som ligger seks hundre meter unna festivalområdet.

Får boplass og adgangsarmbånd før jeg kryper under dyna i varebilen. Klokken halv ti står jeg i kø for å komme inn på selve festivalplassen. Takk til arrangøren som for andre året på rad åpner porten klokken åtte på onsdag. Det betyr at jeg kun står en halv time i kø. På kvelden var det bra med folk. Ikke sett så bra oppslutning første kvelden før. Torsdag må jeg si at Aristocats var den største overraskelsen i år. Bra takt og fine låter som bidro til fullt dansegolv.
Jentene fra Face 84 skuffer heller ikke. Moro at de tråkker til med tung rock og slagere fra det store utland. Ikke rart det hoper seg opp med gutter foran scenen da jentene står der med sin utrolige sjarm og kontakt med publikum.
Fredag var det Vagabond som var et av de store trekkplastrene på denne festivalen. Tar av meg hatten nok en gang. De er vel ett av de få band som har fått så mange fans på en hittil så kort karriere. Med så bra musikere fra forskjellige band, så må det bli bra. Ellers gjorde jo Jahn og Anita jobben sin bra, samt Lazze Stefanz. Moro å se at PK og Dansefolket er ute og besøker festivalen igjen. Flotte gutter dette også som får dansefoten i gang.
Hva er vel festivalen uten Svarte Per med sitt Creedence Show? Overrasket over hvor gode de er til å kopiere originalen. KNALL! Ole Ivars går i sin vante og kjente stil og dagens konger avsluttet hele festivalen, nemlig Ingemars som muligens har den største tilreisende skaren av fans uansett hvor de spiller. For min del var det en mega festival igjen. Ble mye teltliv med karaoke og masse nye venner. Da takker undertegnede så mye for i år og så ses vi neste år

......Tom Charles.

Booking

MK Artist:
Nils Magne Kristiansen
Dalegården
5722 Dalekvam
Tlf: 415 06 587
E-mail: nm-krist@online.no

Vår kontakt:
AristoMUSIC ANS
org. nr.: 881 010 062

att. Torstein Hjelle
Adr.: Kausland
5381 Glesvær
mob: 404 12 312
E-mail: torstein.hjelle@bkkfiber.no

home_zoonews