Aristocats offisielle hjemmeside

BlunkLørdag, 9.oktober, ble det 'svett og folksomt' i Nestunhallen.

Les mer …

Kul....og for en dag !

Strålende sol, solhatter, softis, mørke solbriller, luftige og tettsittende ´kontrafeier´, og et Nordheimsund Sentrum som ´aulte´ av folk denne første lørdagen i september; - dette var det som møtte AristoCats når vi ankom for å begå en minikonsert fra steintrappa på torget.
Virkelig et takknemlig publikum vi var ´utstyrt´ med denne dagen; - men like fullt, med et stramt program var det kun plass til åtte låter.....som med et gledelig dacapo ble strekt til ni.

En fin opptakt til dansearrangementet i idrettshallen senere denne dagen.
Og en hyggelig aften ble det både for AristoCats og de danseglade, selv om arrangørene nok kunne tenkt seg et bredere innslag fra lokalbefolkningen blant publikum.

Da er det ekstra hyggelig at AristoCats har en såpass stor tilhengerskare, som kjører land og strand for en danseopplevelse med ´AristoCats-sting´; - for masse folk ble det.

Så er det å håpe at dette kan bli en fast del av fremtidige Torgdag-arrangement; - det er bare for lokalbefolkningen å stille opp,  -  det finns ildsjeler nok !!!

AristoCats har vært i Seljord også i 2010, og begikk en braksuksess målt etter de tilbakemeldinger vi har fått.

Les mer …

Klokken er kvart på tre natt til onsdag da jeg ankommer innsjekkingen i Seljord. Hundrevis av folk har allerede ankommet stedet som ligger seks hundre meter unna festivalområdet.

Les mer …

AristoCats presenterer ny nettside med mer lettvindt oppdateringsmuligheter og mange spennende nyheter

Login Skjema Login på Medlemsområde